Marieke Haverlag

Coaching

Marieke Haverlag

Coaching

Woman in black long sleeve shirt sitting on brown wooden chair

Coaching

Bruist het nog?…

Herken je die ene vraag die steeds maar blijft opkomen? Wel of niet veranderen? Wel of niet in het diepe springen? Wel of niet je droom najagen? Wel of niet die andere baan? Wel of niet. Voor je het weet ben je maanden, soms jaren, verder.

Ergens ‘voelt het niet goed’. Je bent niet meer gemotiveerd en in de waan van de dag zijn je dromen en idealen op de achtergrond geraakt. Langzaam sijpelt je energie weg. Dit kan gelden voor je werk maar ook in je privéleven. Het bruist niet meer.

Over

Het coachtraject

Tijdens het coachtraject focussen we op de energie en levenslust die weer vrijkomt als jij tot een optimale mix van talent, vitaliteit, plezier, zingeving en avontuur komt. Persoonlijke verdieping staat daarbij centraal. Je krijgt je idealen en plannen helder en kunt met hernieuwde energie dat gaan doen wat het beste bij je past. Ik moedig je aan om op onderzoek te gaan en vooral om stappen te zetten, actie te ondernemen en in beweging te komen. Het gaan doen en ervaren.

  • We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek (kosteloos)
  • Daarna beginnen we met enkele opdrachten en vragenlijsten om de doelstelling van het traject aan te scherpen
  • Tussen de afspraken door ontvang je (op maat gemaakte) opdrachten en kijken we welke concrete acties haalbaar zijn om de volgende stap te zetten
  • Tijdens het laatste gesprek vatten we de coaching samen en maak je een overzicht met praktische handvatten voor de toekomst
  • Ieder gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. De duur van het traject is afhankelijk van je vraag. Hier maken we vooraf duidelijke afspraken over.

Tijdens het traject kijken we steeds naar het totale palet van werk, wensen, avontuur, hobby’s, relaties, oude dromen en nieuwe plannen zodat het voor jou weer klopt. Dat is altijd het doel.

Recensies

"Marieke weet als geen ander door te dringen tot de kern. Op een positieve, motiverende manier heeft ze mij gecoached in mijn zoektocht om mijn droom te verwezenlijken. Ze heeft mij aangemoedigd om de sprong te wagen en mij begeleid in mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. In mijn huidige werk pas ik nog iedere dag toe wat ik van haar geleerd heb."

“Je hebt me onwijs geholpen en ik heb geen dag stilgezeten na ons gesprek. Allemaal leuke vooruitzichten waar ik heel veel zin in heb.”

“Marieke is echt een hele fijne coach. Na een aantal sessies had ik al een veel beter beeld wat ik wilde en vooral ook waar nog een barrière zat om in actie te komen. Marieke is echt degene die me in beweging heeft gekregen; binnen hele korte tijd was ik in gesprek bij heel veel verschillende bedrijven. Nog steeds heb ik profijt van haar coaching. Ik ben momenteel weer op zoek naar iets nieuws en ik gebruik haar coaching adviezen, en de uitkomsten van mijn zoektocht toen, nog steeds.”

“Dat verandering van binnenuit moet komen snapt Marieke erg goed. Iets nieuws onderzoeken gaat hand-in-hand met stappen zetten, in beweging komen. Ze wisselt zelf ontwikkeling/ondervraging gebalanceerd af met een flinke ‘call to action’. Een heel prettige en pragmatische manier van groei. Marieke kan je als geen ander laten zien waar je krachten en talenten liggen - en hoe je die kan kapitaliseren. What are you waiting for?”

“Marieke heeft mij met haar humor, enthousiasme en eerlijkheid geholpen om naar mijzelf te gaan kijken en de verdieping in te gaan. Ik ben tot inzichten gekomen onder begeleiding van Marieke wat ik als zeer prettig heb ervaren. Het lukte mij om te ontdekken wat ik wilde en waar ik behoefte aan had. Hierdoor werd het maken van stappen makkelijker en behaalde ik mijn doelen.”

“Marieke is een hele fijne coach. Ze luistert heel goed naar je en helpt je op verschillende manieren om jouw intrinsieke motivatie naar boven te halen. Als ik in drie woorden Marieke moet omschrijven dan zal ik zeggen: heel professioneel, slim en oprecht geïnteresseerd. Marieke bedankt voor alles wat je voor mij gedaan hebt.”